OkapiSoft | Almere

Maatwerk in websites

Een website op maat?

Veel websites worden tegenwoordig gebouwd met behulp van bijvoorbeeld of Joomla!® of WordPress. Dat doen wij niet. Wij maken de website speciaal voor u. Geen bestaand model wat weer apart betaald moet worden en soms al vele malen door anderen is gebruikt.

Zelf de inhoud beheren

Het beheren van de eigen website hoeft niet altijd, maar kan wel. Uiteraard zonder de vormgeving overhoop te halen door een vreemd lettertype of andere opmaak. Ook het beheer wordt op maat gemaakt.

Database

De inhoud van de website wordt opgeslagen in een database. Daarom is die door u zelf makkelijk te up-to-date te houden en blijft de website actueel.

Service Onderhoud Hosting

Wat zijn de mogelijkheden?

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Bij het ontwerp gaan we uit van uw vaste vormgeving. Natuurlijk kunnen wij een uniek ontwerp aanleveren, van eenvoudig tot uitgebreid.

Domeinnaam

Domeinnaam

Uiteraard registreren wij de gewenste domeinnaam, wanneer die vrij is natuurlijk. Of we regelen de verhuizing...

 

Some alt text

Hosting

Wanneer u de website heeft goedgekeurd wordt de site verplaatst naar de webservers in een betrouwbare geconditioneerde omgeving.


Portfolio

Some alt text
International Distributors Een grote webwinkel bestemd voor expats en tax free inkopen.
Some alt text
Jan Beekhuizen Antique Pewter Informatieve website voor Kunsthandel Jan Beekhuizen, expert in Tin
Some alt text
TVCollege Informatieve website voor TVCollege Hilversum. Opleidingen op Televisie gebied. Direct inschrijven voor een training.
Some alt text
Au Jardin d`Yvette Website in vier talen voor de verhuur van Chambres d'hotes in Frankrijk. Direct reserveren is mogelijk.

OkapiSoft

Okapisoft is een full service webdevelopment bureau. Laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen en originele ontwerpen. Korte lijnen, flexibele opstelling en veel ervaring binnen de verschillende disciplines zorgen voor een optimale samenwerking.

Database gestuurde websites en content management systemen worden voor u op maat gemaakt. Geïnteresseerd?

Some alt text

Neem contact met ons op, dan kunnen we snel van start gaan.

Some alt text

De service houdt niet op na oplevering van uw website.

Contact